Yoshimura historie

Sinds "Yoshimura Motors" in 1954 werd opgericht in Fukuoka, Japan, begon Pop Yoshimura met het tunen van motoren op zijn eigen manier. Er was toen nog geen informatie over het afstellen van de motor en hij tunede veel motoren helemaal alleen met zijn inspiratie en kennis van de techniek. Al snel later werd hij beroemd om afstemming tussen Amerikaanse legers, en hij stond hiermee bekend als een hoogwaardig technische specialist met gouden handen. Hij daagde alles uit om problemen te overwinnen en het afstemmingsvermogen zelf te verbeteren en zijn voortdurende uitdagingen maakten vele overwinningen in verschillende races. 

Zijn jarenlange ervaring maakte de naam "Yoshimura" beroemd vanwege de kwaliteit en de uitvoering. Sterker nog, de reputatie is ontstaan ​​uit verschillende raceoverwinningen over de hele wereld. En ze waren het resultaat van zijn niet-aflatende inspanningen.

Het bedrijf Yoshimura heeft in 1973 een uitbreiding in het buitenland gedaan en Yoshimura-bedrijven (Yoshimura Japan Co., Ltd. en Yoshimura Research & Development of America, Inc.) zijn beide begonnen met het ontwikkelen van producten voor motorfietsprestaties. 

Pop werd een man van legendes met zijn prestatie. En zijn zoon, Fujio, die de geest en het concept heeft geërfd, heeft de verdere groei van motorsporten geleid onder de naam "Yoshimura". Het revolutionaire ontwerp van het Duplex uitlaatsysteem, de MJN carburateur en de Tri-Oval geluiddemper werden gecreëerd vanuit zijn idee en de technologieën van de producten hebben overwinningen behaald in races. Zijn niet aflatende energie, de inzet en het talent van creativiteit heeft de naam Yoshimura steviger gemaakt.

Yoshimura blijft uitdagend vanaf zijn oprichting in 1954. Sindsdien leven de sprits in alle Yoshimura-producten en zijn de kwaliteit en de prestaties daarvan het bewijs. 

Yoshimura Nederland is trots deel uit te mogen maken van deze unieke fabriek met zijn rijke historie aan kwaliteit producten en de daarbij behorende successen in de motorsport wereldwijd.

Wij leveren en ondersteunen alle Yoshimura producten via onze webshop en dealer netwerk